Heemstrastraat 28 SINT NICOLAASGA

  • Balkon
  • Berging
  • CV
  • Garage
  • Lift
  • Tuin

Algemene informatie

Voor de handige klusser, scherp geprijsde hoekwoning met stenen berging, gelegen aan rustige straat op ruim perceel nabij de voorzieningen. Bouwjaar ±1959, woonoppervlakte ±80m², inhoud ±285m³, kavel 278m², 3 slaapkamers, berging ±8m².

LET OP: - Tot 21-10-2022 wordt deze woning gereserveerd voor huurders van Stichting Dynhus. Huurt u momenteel een woning via Stichting Dynhus en heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Makelaardij Haskestaete 0514-603111 voor het inplannen van een afspraak en de verkoopvoorwaarden.

Wanneer u geen huurder bent van Stichting Dynhus, maar toch interesse heeft in deze woning kunt u zich bij de makelaar via e-mail (info@haskestaete.nl)inschrijven. Zij zullen dan in de week na 21-10-2022 contact met u opnemen en/of een bezichtiging inplannen. - Bij meerdere koop-gegadigden volgt een inschrijving met een minimum van € 153.000,- k.k. - Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper. - Bijzondere bepalingen Stichting Dynhus zijn van toepassing, voor eigen gebruik aan te wenden; wat inhoud dat o.a. verhuur niet is toegestaan en dat doorverkoop binnen 12 maanden eveneens niet is toegestaan! - Leveringsakte dient te worden gepasseerd via Hoekstra & Partners Notarissen te Sint Nicolaasga.

Bouwaard: De woning is traditioneel gebouwd in spouwmuren, houten- en betonvloeren, grotendeels kunststof kozijnen, -boeidelen en -goten en een zadeldak gedekt met dakpannen. De berging is gebouwd in halfsteens gevels, betontegelvloer en een lessenaarsdak gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Indeling:
Op de begane grond een hal met meterkast, kelderkast, trapopgang en toilet, doorzonwoonkamer met rookkanaal en schoorsteenmantel en een keuken.

Op de 1e verdieping een overloop, 3 slaapkamers, deels voorzien van kasten, en een badkamer.
Op de 2e verdieping een bergzolder, bereikbaar middels een voorzettrap. Keukeninrichting: Geen inbouwkeuken en apparatuur aanwezig.
Sanitair: Badkamer met douchehoek en een aansluiting voor wastafel.

Verwarming/warmwatervoorziening: De woning wordt met gaskachel(s) verwarmd, deze zijn echter niet aanwezig. Geen warmwatervoorziening. Elektra: Verouderde elektrische installatie met 5 groepen.
Isolatie: Het pand is niet geïsoleerd en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
Tuin: Voor- en achtertuin met achterom. De flinke achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt door de grote diepte vrijwel de gehele dag zon, maar op warme dagen ook voldoende schaduw. De tuin is omgeven door houten schuttingen.
Ligging: De woning is gelegen aan een rustige straat nabij het centrum van het dorp. In Sint Nicolaasga zijn basisvoorzieningen, basisscholen en gezellige horecagelegenheden. Het dorp Sint Nicolaasga, ligt ten zuidwesten van Joure, prachtig tussen het Tjeukemeer en de Langweerder Wielen. Het beeld van Sint Nicolaasga wordt voor een deel bepaald door de voor deze streken bijzondere Rooms Katholieke Kerk met de markante toren, die vanuit veel richtingen, van heel ver al zichtbaar is. Sint Nicolaasga wordt als het ware omarmd door de Vegelinbossen, eigendom van de adellijke familie Van Eijsinga, die ze voor het publiek toegankelijk heeft gesteld. Op enkele kilometers van Sint Nicolaasga, bevindt zich een vrij toegankelijk strand met zwemgelegenheid aan het Tjeukemeer. Daarbij komt ook nog de gunstige ligging van de plaats nabij de A6, waardoor makkelijk bereikbaar vanuit het gehele land.

Bijzonderheden: - Woning voor de handige klusser! - De woning wordt verkocht 'as is' en vertoond diverse bouwkundige en technische gebreken.

Woning

Wijk

SINT NICOLAASGA

Woningtype

Hoekwoning

Vraagprijs

€ 153.000 k.k.

Makelaar

Heeft u belangstelling voor het kopen van deze woning? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Haskestaete Makelaardij, telefoonnummer 0514-603111

Oppervlaktes

Woonoppervlakte

58,46 m2

Keuken

5,75 m2

Woonkamer

21,74 m2

Slaapkamer 1

12,00 m2

Slaapkamer 2

10,76 m2

Slaapkamer 3

5,71 m2

Woningkenmerken

Beschikbaar per

Binnenkort beschikbaar

Bouwjaar

1959

Aantal slaapkamers

3

Energielabel

C

Energieindex

1,54

Kaart

Street View