Tademahof 19 WORKUM

  • Balkon
  • Berging
  • CV
  • Garage
  • Lift
  • Tuin

Algemene informatie

LET OP!
* Tot 07-11-2022 wordt deze woning gereserveerd voor huurders van Stichting Dynhus. Huurt u momenteel een woning via Stichting Dynhus en heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Makelaardij De Jong 0515-542048 voor het inplannen van een afspraak en de verkoopvoorwaarden.
* Wanneer u geen huurder bent van Stichting Dynhus, maar toch interesse hebt in deze woning, dan kunt u via e-mail van de makelaar inschrijven (info@makelaardijpjdejong.nl). Zij zullen dan in de week na 07-11-2022 contact met u opnemen en/of een bezichtiging inplannen.
* Bij meerdere koop-gegadigden volgt een inschrijving met een minimum van € 200.000,-- k.k.
* Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning verkoper.
* Bijzondere bepaling Stichting Dynhus zijn van toepassing, voor eigen gebruik aan te wenden; wat inhoud dat o.a. verhuur niet is toegestaan en dat doorverkoop binnen 12 maanden eveneens niet is toegestaan!
* De akte dient te worden gepasseerd via een "huisnotaris" van Stichting Dynhus.


Deze gezinswoning is een voormalige huurwoning uit het bestand van de woningstichting Dynhus.
De woning is buitenom in goede staat, maar moet binnen gemoderniseerd en gerenoveerd worden.

In de straat voor de woning is voldoende plek om de auto te parkeren, via de voortuin komen we bij de voordeur.
We betreden de woning en komen in de hal, hier vinden we het toilet, de meterkast en de trapopgang met hieronder de kelderkast.
De doorzon woonkamer heeft door de grote raampartijen veel lichtinval. De keuken is ook vanuit de hal bereikbaar, veelal wordt de muur tussen de woonkamer en de keuken doorbroken om zodoende een open keuken te realiseren. De achterhal met witgoedaansluiting, biedt toegang tot de achtertuin, deze heeft een eigen achterom via het achterliggende voetpad. In de aangebouwde stenen berging is ruimte voor de fietsen, de grasmaaier en overige tuinspullen.

De kozijnen van de woning zijn van kunststof, behoudens die van de voordeur en berging. Ook de dakgoten zijn van kunststof.

Alle vloeren zijn van beton, behoudens de vloer van de woonkamer, die is van hout (men dacht vroeger dat een houten vloer meer wooncomfort zou geven). Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers een lange, smalle badkamer. Andere reeds verkochte woningen hebben vaak een slaapkamer opgeofferd voor een grotere badkamer.

Bergzolder bereikbaar via vlizo trap.

Tademahof 19 is gelegen in een woonwijk nabij het oude centrum van de Elfstedenstad Workum. Workum beschikt over veel centrumvoorzieningen, zoals supermarkten, horeca en winkels. Daarnaast zijn er drie basisscholen en een nieuw zwembad plus sporthal. Workum is middels de N359 met de auto goed bereikbaar, snelwegen liggen op een kleine 10 kilometer afstand. Workum beschikt over een eigen treinstation, ook de busverbindingen zijn goed.

Op Funda staat nog meer informatie

Woning

Wijk

WORKUM

Woningtype

Tussenwoning

Vraagprijs

€ 200.000 k.k.

Makelaar

Heeft u belangstelling voor het kopen van deze woning? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Makelaardij  De Jong 0515-542048

Oppervlaktes

Woonoppervlakte

67,49 m2

Keuken

6,94 m2

Woonkamer

25,78 m2

Slaapkamer 1

8,80 m2

Slaapkamer 2

11,00 m2

Slaapkamer 3

7,32 m2

Slaapkamer 4

5,00 m2

Woningkenmerken

Beschikbaar per

Binnenkort beschikbaar

Bouwjaar

1970

Aantal slaapkamers

4

Energielabel

C

Energieindex

1,46

Kaart

Street View