Heer Jacobstraat 2 BAKHUIZEN

  • Balkon
  • Berging
  • CV
  • Garage
  • Lift
  • Tuin

Algemene informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE !!!!
Dit betreft een woning uit de woningvoorraad van de woningstichting Dynhus. Tot 08-11-2022 wordt deze woning gereserveerd voor huurders van Stichting Dynhus. Huurt u momenteel een woning via Stichting Dynhus en heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Makelaar Op de Hoek 0514-605555 voor het inplannen van een afspraak en de verkoopvoorwaarden.
Wanneer u geen huurder bent van Stichting Dynhus, maar toch interesse heeft in deze woning dan kunt u zich via e-mail van de makelaar inschrijven (info@opdehoekmakelaardij.nl) Zij zullen dan in de tweede week van november na dinsdag 08-11-2022 contact met u opnemen en/of een bezichtiging inplannen.

Bij meerdere koop-gegadigden volgt een inschrijving met een minimum van € 160.000 k.k. Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.
Bijzondere bepalingen Stichting Dynhus zijn van toepassing, voor eigen gebruik aan te wenden; wat inhoud dat o.a. verhuur niet is toegestaan en dat doorverkoop binnen 12 maanden eveneens niet is toegestaan!
Akte van Levering dient te worden gepasseerd via een "huisnotaris" van Stichting Dynhus.

Indeling begane grond;
Hal/entree, meterkast, badkamer met douche, toilet en fontein, portaal met trapopgang naar de verdieping,
woonkamer ( 17 m²), dichte keuken (8 m²) met aanrechtblok en apparatuur uit het jaar 2000 en een slaapkamer (12 m²).

Verdieping;
Overloop met opstelling centrale verwarmingsketel uit 2012 en een ruime slaapkamer.

Kenmerken;
Bouwjaar 1968
Oppervlakte eigen grond 375 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 71 m²

Omgeving:
Bakhuizen ligt op korte afstand van het IJsselmeer en is één van de dorpen van het bekende Gaasterland, één van de allermooiste gebieden van de provincie Friesland met meren, fietspaden, ruiterroutes, bossen, weilanden, vergezichten en een 9 holes golfbaan. Naast de andere voorzieningen bevindt zich in het dorpscentrum een supermarkt en een basisschool. Het gebied is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad via de ontsluiting op de A6 bij Lemmer. Zie ook waterlandvanfriesland.nl

Woning

Wijk

BAKHUIZEN

Woningtype

Twee onder een kapwoning

Vraagprijs

€ 160.000 k.k.

Makelaar

Heeft u belangstelling voor het kopen van deze woning? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Op de Hoek makelaars, telefoonnummer 0514-605555

Oppervlaktes

Woonoppervlakte

38,33 m2

Keuken

7,82 m2

Woonkamer

15,97 m2

Slaapkamer 1

11,50 m2

Woningkenmerken

Beschikbaar per

Binnenkort beschikbaar

Bouwjaar

1968

Aantal slaapkamers

1

Energielabel

D

Kaart

Street View