Heer Jacobstraat 4 BAKHUIZEN

  • Balkon
  • Berging
  • CV
  • Garage
  • Lift
  • Tuin

Algemene informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE
Dit betreft een woning uit de woningvoorraad van de woningstichting Dynhus.
Tot 08-11-2022 wordt deze woning gereserveerd voor huurders van Stichting Dynhus. Huurt u momenteel een woning via Stichting Dynhus en heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Makelaardij Op de Hoek (0514-605555) voor het inplannen van een afspraak en de verkoopvoorwaarden.

Wanneer u geen huurder bent van Stichting Dynhus, maar toch interesse heeft in deze woning kunt u zich via e-mail van de makelaar inschrijven (info@opdehoekmakelaardij.nl). Zij zullen dan in de tweede week van november na 08-11-2022 contact met u opnemen en/of een bezichtiging inplannen.
Bij meerdere koop-gegadigden volgt een inschrijving met een minimum van € 140.000 k.k .
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.
Bijzondere bepalingen Stichting Dynhus zijn van toepassing, voor eigen gebruik aan te wenden; wat inhoud dat o.a. verhuur niet is toegestaan en dat doorverkoop binnen 12 maanden eveneens niet is toegestaan!
Akte dient te worden gepasseerd via een "huisnotaris" van Stichting Dynhus.

Indeling begane grond;
Hal/entree, meterkast, woonkamer met inbouwkast, slaapkamer met ingebouwde kast en berging, badkamer met douche, toilet en wastafel en een bijkeuken met een vaste trap naar de verdieping.
Verdieping;
Overloop met opstelplaats voor de centrale verwarmingsketel en een ruime slaapkamer.

Kenmerken
Bouwjaar 1968
Oppervlakte eigen grond 390 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 64 m²

Omgeving:
Bakhuizen ligt op korte afstand van het IJsselmeer en is één van de dorpen van het bekende Gaasterland, één van de allermooiste gebieden van de provincie Friesland met meren, fietspaden, ruiterroutes, bossen, weilanden, vergezichten en een 9 holes golfbaan. Naast de andere voorzieningen bevindt zich in het dorpscentrum een supermarkt en een basisschool. Het gebied is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad via de ontsluiting op de A6 bij Lemmer. Zie ook waterlandvanfriesland.nl

Woning

Wijk

BAKHUIZEN

Woningtype

Twee onder een kapwoning

Vraagprijs

€ 140.000 k.k.

Makelaar

Heeft u belangstelling voor het kopen van deze woning? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Op de Hoek makelaars, telefoonnummer 0514-605555

Oppervlaktes

Woonoppervlakte

38,07 m2

Keuken

5,48 m2

Woonkamer

15,97 m2

Slaapkamer 1

12,48 m2

Woningkenmerken

Beschikbaar per

Binnenkort beschikbaar

Bouwjaar

1968

Aantal slaapkamers

1

Energielabel

G

Kaart

Street View